Nyílt Vízi Sportnap összefoglaló

Kellemes, jó időben zajlott Balatonfüreden, a Koloska kikötőben a 
Nyílt Vízi Sportnap. 2019.06.01-02. szombat, vasárnap.

A rendezők már péntek délután leértek a kikötőbe, és előkészítették a hajókat a másnapi programhoz. Szombaton finom reggelivel kezdtük a napot. Kicsivel kilenc óra után megérkezett az autóbusz Paksról. Sokan saját autóval jöttek. A vendégek be lettek osztva a hajókra, a turnusoknak megfelelő időpontokra. Gyenge, „családias” szélben zajlott a hajózás.

Közben az érdeklődőknek henna, gyermekeknek arcfestés is volt. Kora délután a Paksi Amatőr Színjátszó Csoport vidám műsora szórakoztatta a közönséget.

Vasárnap egy kicsit gyengébb volt a szél. Viszont ebéd után zivatarfelhők borzolták az idegeinket. De végül nem esett az eső, a szél elfújta a felhőket. Az Atomerőmű Nyugdíjas Klub tagjait külön programmal vártuk. Jól érezték magukat, jelezték, hogy jövőre is szívesen eljönnek.

13 darab vitorlás, és a Koloska motoros hajó szállította az utasokat. Szombaton 224, vasárnap 160 fő vendég hajózott. Tehát összesen 384 fő barátkozott a Balatonnal.

Fáradtan, de jó érzéssel mehettünk haza estére. Köszönet a rendezőknek, hogy munkájukkal támogatták ezt a régi hagyományokkal rendelkező, sikeres programot.